Present till student

Present till studentenStudentpresenter

Snart är det sommar och dags för studenterna att ta steget ut från skolan och ta sig till jobbet eller högskolan.Men man måste också ge någon gåva till studenten. För att fira kan man på kan man på examensdagen köpa en god champagne (systembolagetspersonal ger närmare råd) och något annat som studenten kan njuta utav under de sista dagarna med sina kurskamrater. Men efter festen börjar nya äventyr och lagom till det kan man köpa presentkort hos flygbolag eller hos SJ ( för tågluff ). Själv åkte jag efter studenten på en tågluff, där hade jag väldigt kul och fick se världen och mognade lite ;-)

Väninnans födelsedag

När din väninna fyller år, vad ska du köpa till henne då? Mitt förslag idag är att hitta på någonting roligt, någonting speciellt. Till exempel kan du tillsammans med andra vänner (gemensamma eller hennes) ta bild på varsin bokstav ur hennes namn med ett känt landskap eller annat monument. Ju mer utspritt det är i världen desto roligare. Annars kan ni hitta på något annat roligt som ni kan göra ihop allesammans.
Vad vill tjejkompisen ha?

Snart ettårsdag ( till henne )

Fira ettårsdag

Funderar du på vad du och hon eller du och han ska göra på eran ettårsdag? Varför inte åka på en romantisk kryssning till Helsingfors, Riga eller kanske åka Hurtigrutten i Norge. Köp sviten eller en av de finare hytterna, beroende på vilken ekonomi du har.

Köp en sista minutenresan

Köp en resa på en eller två veckor, Om du har tur finns det väldigt fina resor och hotell tillgängliga till ett väldigt bra pris. På resan har ni all tid i världen för varandra för att fira eran ettårsdag. Men se till att kolla så att din partner kan åka i väg på kort varsel.
en romantisk kryssning

Tjejer och träning?

Presenten hon behöver



Hur är det egentligen med tjejer och träning, lyckas de hålla sina löften? Satt och funderade på en presentidé som kanske fungerar bra för de där kvinnorna som säger mycket men gör lite.

Köp ett par ordentliga träningskläder till de, kanske lite kosttillskott så att de inte svälter ihjäl när de tränar men även köp ett gymkort. Tror nog många tjejer skulle uppskatta det. Eller kanske tar de illa upp, men säg att du tränar med de!
Det är en av dagens presenttips i alla fall! :-) Tror det fungerar perfekt som julklapp eller födelsedagspresent, perfekt inför nyårslöftena ;-)

p.s. tänk på att kolla storlekar och sånt innan du köper d.s.

En tjej som gör armhävningar

måste påpeka att jag inte tror att killar är bättre på att hålla sina träningslöften!

Present till henne - Modetidningsprenumeration

Tidningsprenumeration


Till henne kan du köpa en tidningsprenumeration på en tidning som hon älskar eller tycker är intressant. Ett litet urval av mode och kvinnotidningar är Amelia, Hälsa, Elle,  Tara, Sofis mode, Cosmopolitan och många fler.
Enklast sättet att börja prenumerera på en tidning är att surfa in på dess hemsida och sedan kan man med 97% säkerhet beställa därifrån. Passar perfekt som födelsedagspresent.

Tidningsprenumeration

Ge bort fina verktyg!

Igår fick jag en ny presentidé, verktyg till mekaniker


Ge en gåva med verktyg till en cyklist eller kanske någon som gillar att mecka t.ex. bilar.
Det kan vara allting från hylsnyckelsatser, borstar, crc, olja eller vad som helst egentligen.
Du kan alltid fråga personen som jobbar i verktygsbutiken så hjälper de dig med att hitta rätt verktyg för ditt ändamål.

Happy Hunting! Lycka till med presenterjakten!

Present till mekaniker

Presenten spelnörden vill ha

Många har väntat på Diablo III, nu är det snart dags för öppna betan då vem som helst kommer att få pröva på spelet. Du har säkert en lillebror eller något annat syskon eller kanske pojkvän som har väntat ivrigt. Köp det spelet till de innan de hinner det själva, så blir de garanterat glada!

http://eu.battle.net/d3/en/blog/4105609/Diablo_III_Open_Beta_Weekend_-20_04_2012

Spelet många har väntat på släpps snart!

Smycken från Snö of Sweden

Romantisk present till flickvän


Du är kanske en av många som letar efter presenter till sin kära. Jag har själv köpt present till min flickvän, jag köpte en Snö of Sweden till henne, hon älskade den och även mig efter den! Spana in deras utbud, finns en mängd med presenter ;-)

Även present till tjejer från tjejer


Snö of Sweden gör självklart inte bara presenter som är till för romantiska stunder utan även andra presenter för henne. Ifall du letar presenter till din kompis så kommer du också hitta någonting fint, garanterat!

Vackert halsband för henne

Present till min kusin (Student)

Min kusin studerar nu på högskola, och jag själv har sett mina vänner använda sig flitigt utav laptops under sina studier. Därför är faktist dagens presenttips inte helt oväntat bärbara datorer, det behöver inte vara värsta topmodellen. Bestäm dig för ett pristak..... 1.... 2..... 3.... och nu lägg till 1000kr då får du en bra dator för dina behov. Jag kan tipsa om ett märke som jag själv har använt. Dell's XPS modeller. Fungerar väldigt bra.

Tänk på att studenter gärna inte vill bära på tegelstenar.

Så här såg min bärbara XPS ut. Bättre present kan man inte önska sig!
XPS m1530

Present för dop (pojke)

Har inte skrivit på ett tag
Men nu är jag tillbaka, denna gång gäller det Doppresent jag ska snart åka till dopet, men innan det hade jag lite svårt att komma på en present. Jag letade och letade, visste inte riktigt vad man skulle köpa till en liten pojke. Men till slut hittade jag en bra present.

Dopgåvan - Babygym

Ett babygym, perfekta doppresenten


RSS 2.0