Morsdag present: Sista minuten

Göra present själv

Egentligen den mest personliga presenten kanske, men man ska inte glömma att man kan faktist göra en present själv. Många mammor har ingenting emot att få en teckning eller något annat som hennes barn har gjort. Så har du inga idéer rita din mamma, skriv namn och datum. Lägg den i ett fint kuvert (utan att vika teckningen).

Köpa presentkort

Orkar du inte göra en present själv och är ute i sista stund, då är mitt tips, köp en tårta och ett presentkort till någon klädaffär. Detta kan inte gå fel! Lycka till! :-)


Presentkort till morsdag

Morsdag present: Choklad

Vid morsdag är det alltid trevligt att bli bjuden på någonting extra gott. Min mamma älskar choklad och jag vet att många andra människor också gillar choklad, så chansen är att din mamma också gillar choklad. Varför inte köpa en present hon kan njuta av och som får henne att må bra! Köp någon fin choklad, även om marabou är gott så kanske lite finare choklad passar för just morsdag. Vad tror ni?

Smält choklad, present för sinnet

Morsdag present: Avslappningspresent

Massage

Mamma är nog en av de som behöver slappna av väldigt mycket, efter att ha tagit hand om dig, eller om hon fortfarande gör det. Ta hand om henne! Köp en ordentlig avslappningspresent. Ge henne en liten recharge upplevese där hon kan ladda sina batterier för dina syskon (eller för dig). Jag lovar hon kommer bli glad. Och behöver du hjälp med att välja så fråga de som arbetar med massage, själv har jag bara haft oljemassage så jag kan inte riktigt uttala mig om annat. Oljemassage som present är inte heller dåligt. Annars om du inte hittar någon intressant massage kan du köpa en massagestav (för nacke) eller andra massage produkter.


Perfekta avslappningspresenten


Spabehandlig som present

Alla kvinnor gillar att bli omhändertagna och pysslas om, mammor är inget undantag. En spabehandling kan göra henne gott. Det finns många olika typer av spabehandlingar, för kropp, för själ, för hud, för energi. Oavsett vad du väljer så kommer du välja en vinnare. Jag kan rekommendera spabendling för huden, gav bort den i present en gång och hon som fick den blev så nöjd med presenten att hon gick och köpte behandlingen en gång till en vecka senare.


En skön present som ger nya krafter

Morsdag present: Väska

Varför inte göra mamma glad och köpa en fin väska, nu är jag ingen expert på väskor! Men det är de definitivt i affärer som säljer väskor. Spionera lite på din mamma och försök komma på ifall hon behöver en väska som är lätt, en väska som är stor, en väska som är för fina kvällar, en väska för vardags, en väska för träning eller någon annan typ av väska! Men hur som helst det är en bra morsdagpresent!

Vet ni några fina väskor så tipsa gärna oss andra!


Väskor för kvinnor, kanske för mamma?

Presenter till mamma - Morsdag 2012

Nu på söndag är det Morsdag, du ser väl till att följa bloggen extra noga om du inte vet vad du ska köpa?
Jag ska försöka få upp lite presentinspiration under veckan så att du kan hitta en fin present till mamma.
Ge gärna feedback på vad ni tror passar eran mamma.

Cool present till honom

De flesta killarna gillar gadgets/prylar, usb-kylen är en perfekt present för honom som uppskattar det lilla extra. Perfekt pryl till fotbollsmatcher, pokerturneringar, spelande... you name it. Han kommer att älska denna present. Finns att hitta där du vanligtvis hittar liknande produkter. Om du vill ha en fysisk butik så skulle jag nog tipsa om Teknik Magasinet. Annars är det bara att söka på Usb-kyl så hittar du många butiker!

Usb-kyl perfekt present till honom

Skjortor till honom

På jakt efter en present? Kan du hans klädstorlek?
Då har du möjlighet att köpa en snygg skjorta till honom i present. Vet du däremot inte hans klädstorlek, inga problem, gå till en skräddare med ett plagg som du vet passar honom väl ( helst inte ett stretchigt tyg ) så kan skräddaren ta måtten åt dig och göra ett klädesplagg som passar. Ibland kan det vara svårt att hitta en snygg skjorta eller tröja när man ska ut på klubb eller liknande. Då är det väldigt uppskattat att få i present någonting fint som kan jämna ut oddsen mellan de fina och fula skjortorna.


Skjortor för honom

Present till de som älskar katt

En present till både män och kvinnor

Att köpa ett djur är något man inte ska göra lättvindigt för det kräver mycket ansvar, kärlek och även pengar. Men uppfylls dessa kriterier så kan det vara en spännande idé att köpa en katt till henne eller honom. Köpa katt till mormor, farmor för att hon är ensam eller kanske till dottern eller sonen som behöver kärlek. Katter är ett bra djur att ge bort då de egentligen inte kräver så mycket mer arbete än normalt. Hundar måste man rasta och det har inte alla människor tid eller energi till.

Därför är det inte så dumt att köpa en katt som present.


Tidningen för alla prylfans

Present för pryltokig

Känner du någon som älskar gadgets? Ja då är det här tidningen för honom eller henne. Perfekt nöjesläsning eller för att undersöka och lära sig mera om alla de senaste produkterna på marknaden. Perfekta presenten för den som älskar att ha det senaste men som kanske inte har råd eller utrymme att leva ut den hobbyn. Köp en prenumeration för denna tidning så blir personen inte missnöjd. Om han eller hon har ekonomin och utrymme för en sådan hobby, jo då är det här perfekta tidningen för att hämta inspiration.

En spännande tidning för män

Retro present till honom

Köp ett tv spel till honom, troligen har han växt upp på 80-talet eller 90-talet då de flesta spelade tv-spel, ägde en atari, nintendo, sega eller kanske en Commodore 64. Låt honom återuppleva den delen av sin barndom, köp ett gammalt spel i ett nytt format.

Nu för tiden kan du hitta gamla retro godingar i ett mordernt format, koppla de direkt till tvn eller koppla via datorn. Det finns många exakta kopior som fungerar likadant som de gjorde för 20-30 år sedan. Allting är enkelt att få ta i på tradera eller andra annonshemsidor.

Du kan göra en googlesökning på NES, Super Nintendo, Sega console eller den console som du vill hitta.

Super Nintendo, retro klassiker

Till de som älskar kaffe

Kaffekokare som present

Att byta ut den gamle trotjänaren kan vara aktuellt för många. Själv hittade jag en riktigt fin kaffebryggare till mor min under en rea på i en webbutik. Tänk på att människor gillar olika , min syster är en stor beundrare av espresso, så et blir väl en espressobryggare till nästa födelsedag. (30 årsdagen kanske)För kaffeälskare

RSS 2.0